Jul ved Designlite


Juletiden er lig med gaveindkøb, og vi ved, at det stiller en masse spørgsmål. Vi forsøger at besvare nogle af dem her – men tøv ikke med at ringe til os tlf. 9742 0476, eller send os en e-mail info@designlite.dk

Levering inden juleaften

Hvis du vil være sikker på, at din bestilling er fremme hos dig før juleaften, skal din ordre senest placeres den 21.12.2017. Dette gælder lagervarer.
Er din vare ikke på lager, og ikke kan leveres inden jul, vil vi hurtigst muligt kontakte dig. Vil du vide svar om lagerstatus inden du bestiller kontakt da vores kundeservice tlf. 9742 0476 eller info@designlite.dk


Vi bytter med et smil

Vi bytter julegaver frem til den 15. januar 2018. Ved du imellem jul og nytår, at det kommer til at knibe med returnering inden denne dag, kontakt os med det samme, så finder vi en løsning. Julen skal ikke stresse nogen – heller ikke når det kommer til gavebytning.

Vi pakker din julegave flot ind

Spar tid og lad os pakke din gave ind. Det koster dig ikke noget, og vi syntes det hører julen til. Sæt blot kryds i feltet til gaveindpakning.

Giv en gave der glæder

På webshoppen kan du desuden købe gavekort, som kan bruges på både webshoppen og i vores fysiske butik. Find dem her:
GAVEKORT

Er der ikke med det beløb, du ønsker at give gave for, så send os blot en e-mail info@designlite.dk, så laver vi det til dig.  

Betal først til januar

Betal din ordre med ViaBill og skub din afbetaling til januar 2018. ViaBill vælges som betalingsmetode i webshoppens check-out.

Alle hos Designlite ønsker dig en rigtig glædelig jul.
Top kategorier
Top designere
Top brands

Åbningstider


Support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Butik Holstebro:
Mandag-fredag 9.30 - 17.00
Lørdag 9.30 - 13.00

Kundeservice


Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
0