Keglen 400 LED Pendel Sort - Louis Poulsen

DKK 4.595,00
Forventet på lager om: 3-5 dage
Specifikationer
EAN:
5714693359974
Vægt:
4,9 kg
Materiale:
Optrukket Aluminium
Lyskilde:
21W LED - 2700k
Farve:
Sort
Ø (Diameter):
400 mm
Højde:
270 mm
Ledning:
3000 mm
Koncept
Keglen 400 LED Pendel Sort er en enkel og alligevel utrolig smuk pendel. Den simple kegleform reflekterer lyset i skærmens hvide inderside og spreder et nedadgående lys. Den bueformede indsats sikrer et jævnt lys, der ikke blænder. Den fås i fire forskellige størrelser med en diameter på henholdsvis 175, 250, 400 og 650 mm. Hver pendel spreder lyset på sin egen behagelige måde, der varierer alt afhængig af størrelsen på skærmen.

Uanset om du mangler belysning en restaurant eller et behageligt lys over spisebordet i hjemmet, så findes der en størrelse, der passer til dig behov. Har du et langbord eller en køkkenø du ønsker oplyst, kan lamperne med fordel kombineres på en lineær stringent linje eller mikses i størrelserne for et mere dekorativt udtryk i indretningen.

OBS!Lampen har en indbygget driver, der er skjult i lampens ophæng/baldakin. Det er derfor ikke muligt at montere lampen uden ophæng/baldakin, da den ikke fungerer uden driveren. Har du spørgsmål til montering af lampen, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Det eksklusive udtryk er gennemført med en 3 meter tekstilledning i samme farve som pendlen – sort eller hvid. Se hele den karakteristiske serie her.

Design
BIG Ideas for Louisn Poulsen