Klassiske Væglamper
Mærker
VÆGLAMPE
88 stk
109 stk
39 stk
1 stk
7 stk

Klassiske Væglamper

Er du på udkig efter en ny, flot og funktionel væglampe til dit hjem, så er du landet det helt rette sted. Hos Designlite.dk har vi samlet de klassiske væglamper i en kategori, hvor du har mulighed for at vælge mellem nogle af de mest tidløse, stilrene og smukkeste designs. Samtidig har de alle det til fælles, at de giver et fantastisk lys i rummet. Hvad enten du skal bruge din nye væglampe som læselampe, eller du har brug for en arkitektlampe til arbejdsbordet, så har du mulighed for at sætte dit personlige præg på hjemmet og sikre dig, at funktionalitet og æstetik går hånd i hånd.

Forrige side12Næste side
Glasgow Udendørs Væglampe Sort - Norlys
Varenummer: N730-Sort
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 06-05-2018.
Før DKK 869,00
DKK 782,10
Prismatch
Spar DKK 86,90
Info / Køb
Modena Udendørs Væglampe Sort Art 350 - Norlys
Varenummer: N350-Sort
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 06-05-2018.
Før DKK 1.245,00
DKK 1.120,50
Prismatch
Spar DKK 124,50
Info / Køb
Forrige side12Næste side

Væglampe som arbejds- eller hyggebelysning

Her på siden finder du væglamper i et stort udvalg af former og farver, og det er derfor muligt for de fleste at finde en lampe, der passer behovet og stilen. Væglamper skaber et godt lys, hvad enten du leder efter en læselampe eller blot en lampe, som skaber lidt hygge i rummet. Du kan placere en væglampe med et koncentreret lys som sengelampe i soveværelset, arbejdslampe over skrivebordet eller som læselampe i stuens hyggekrog. Se fx denne unikke lampe. Her får du et godt lys og en flot designlampe, der med den gule skærm træder lidt i karakter og giver et anderledes touch til indretningen. Er gul dog ikke lige din yndlingsfarve, så fås den samme lampe heldigvis med forskellige skærmfarver. Hvis du mere er på jagt efter en lampe, der skal fungere som hyggebelysning i hjørnet af stuen, så lad dit blik falde på denne klassiske Le Klint væglampe, som i generationer har opretholdt sin popularitet på det danske marked. En væglampe fungerer for de fleste også som en dekorativ genstand i hjemmet. Den lampe, vi køber, køber vi altså ikke kun for lyset skyld, men i høj grad også pga. designet, og fordi lige netop den lampe, vi vælger, vil passe godt ind i det æstetiske look. Når nu du har besluttet dig for, hvilken klassisk væglampe du bare må eje, så glem ikke at få den rette pære med.

Køb væglamper hos Designlite


Slå dig endelig løs og hold dig ikke tilbage i din søgen efter væglamper her på siden. Vores udvalg er bredt og fyldt med lamper, der ikke nok med at være smukke også opfylder dit behov for den rette belysning. Er du interesseret i at blive holdt opdateret på alle vores nye varer og tilbud, så kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev. Det er både nemt og gratis! Hvis du har spørgsmål til en lampe, fordi du er i tvivl om, hvad dit behov præcist er, eller fordi du vil sikre dig, at den giver det lys, du leder efter, så tøv ikke med at kontakte os på mail info@designlite.dk eller tlf. 97 42 04 76. Her sidder vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig igennem dit køb. Vi glæder os til at høre fra dig.
Åbningstider

Mandag 9.30 - 17.00
Tirsdag 9.30 - 17.00
Onsdag 9.30 - 17.00
Torsdag 9.30 - 17.00
Fredag 9.30 - 17.00
Lørdag 9.30 - 13.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
0