Linea LED Lampe Pixled - Seletti

DKK 980,00
Varen er på lager
Specifikationer
EAN:
8008215069609
Højde:
1345 mm
Materiale:
Glas & Plast
Lyskilde:
18W LED
Farve:
Multifarvet
Koncept
Linea LED Lampe Pixled er en af de fede Linea lamper, fra det italienske design- og belysningsbrand Seletti. Et moderne penselstrøg med stærke farver, der kan bruges på et utal af måder og kan give det sidste pift, til en installation eller opsætning, der har brug for lidt ekstra farvefyldt fokus.

Navnet ’Linea’ kommer fra det italienske ord for ’linje’ – og det kræver ikke mange mentale armbøjninger, at lure hvordan de er kommet frem til det navn – og det er, som sådan, også idéen med serien. En helt ligetil serie, der brillerer med sin rene udtryk og kompromisløse linje af lys. Her er det ikke rammen omkring lyskilden, der bærer design og udtryk, men i stedet den rå lyskilde der alene står for både lysfald og udtryk.

Hæng den fede Linea LED Lampe Hvid på en væg – enten vinkelret eller skråt, for at give væggen et farvestrøg – eller brug træfoden, der kan købes ved siden af, og få en fantastisk moderne gulvlampe, der kan ændre eller understrege stemningen, i et område af indretningen, på helt fantastisk vis.

Design
Seletti