Linea Træ Base til Neon Lamp - Seletti

DKK 140,00
25-02-2022
Specifikationer
EAN:
8008215577548
Materiale:
Træ
Farve:
Brun
Længde:
220 mm
Højde:
40 mm
Bredde:
220 mm
Koncept
OBS: Dette er blot en træbase, til de fede lamper i Linea serien - og ikke en komplet lampe. Læs mere om serien nedenfor.

De fede Linea lamper, fra det italienske design- og belysningsbrand Seletti. Et moderne penselstrøg med stærke farver, der kan bruges på et utal af måder og kan give det sidste pift, til en installation eller opsætning, der har brug for lidt ekstra farvefyldt fokus.

Navnet ’Linea’ kommer fra det italienske ord for ’linje’ – og det kræver ikke mange mentale armbøjninger, at lure hvordan de er kommet frem til det navn – og det er, som sådan, også idéen med serien. En helt ligetil serie, der brillerer med sin rene udtryk og kompromisløse linje af lys. Her er det ikke rammen omkring lyskilden, der bærer design og udtryk, men i stedet den rå lyskilde der alene står for både lysfald og udtryk.

Hæng den fede lampe på en væg – enten vinkelret eller skråt, for at give væggen et farvestrøg – eller brug træfoden, der kan købes ved siden af, og få en fantastisk moderne gulvlampe, der kan ændre eller understrege stemningen, i et område af indretningen, på helt fantastisk vis.

Design
Seletti