Lp Pendel Messingbelagt - House Doctor

DKK 1.550,00
09-10-2020
Specifikationer
EAN:
5707644406032
Længde:
700 mm
Materiale:
Messing
Farve:
Messing
Ø (Diameter):
270 mm
Ledning:
3000 mm
Lyskilde:
Max 40W E27
Koncept
Lp Pendel Messingbelagt er en pendel, der formår at ramme både tidløs, tidstypisk og klassisk på én og samme tid. Imponerende designstykke, fra House Doctor.

En pendel, der efterlader en ret stor del af det færdige udtryk, til Dig. Synlig fatning, blottet pære, mange muligheder. Pendlen i sig selv, er konstrueret i messing og Du har mulighed for, at forstærke det blanke og meget rene udtryk ved, at bruge en kuglerund og klar pære – hælder Du mere til det rå look og vil Du gerne bestyrke den lidt mere industrielle fornemmelse, som den blottede fatning og messinget lægger op til, kan Du montere en af vores mange fede dokorationspærer, hvor Du vil have mulighed for, at styre både form, farve og type af glødetråd.

Man skal være ret sikker i sit design før, at man ligger halvdelen af en lampes udtryk i hænderne på slutbrugeren. Men har man lavet en pendellampe som LP pendlen fra House Doctor, kan man let slippe tøjlerne i slutresultatet en smule. Stilsikker lampe, smuk tanke og smuk udførsel, fra designmestrene hos House Doctor. En lampe, der nemt kan hænges i serier for, at intensivere det industrielle udtryk.

Design
House Doctor