Lumio

Den amerikanske virksomhed Lumio er kendt for sit innovative belysningsdesign. Et design som har vundet et utal af prominente priser og som har været vist i både livsstils- og interiørmagasiner verden over.

Manden bag designet og virksomheden Max Gunawan er arkitektuddannet og har igennem hele sin karriere haft en ambition om at skabe minimalistisk design som passer til en moderne livsstil uden begrænsninger. Det har han i den grad formålede med lampen Book Lamp

Den spændende og innovative lampe ligner ved første øjekast en bog. Men den har et helt andet formål - og det er naturligvis at skabe lys. Den kan både stilles på reolen eller vindueskarmen samt holdes i hånden. Den oplades via kabel og kan derfor transporteres rundt så du kan bruge den præcist dér hvor behovet er. Med en Book Lamp fra mærket får du både spændende og prisvindende design samt smarte funktioner.

Lumio bog lampe

Lampen er både sjov og legende samt meget funktionel. Designet er ikke alene spændende og anderledes men indbyder også til at lampen kan bruges overalt og i alle situationer. Den er designet til at blive brugt. For med det medfølgende opladerkabel og den praktiske lædersnor kan lampen transporteres rundt og anvendes hvor lysbehovet opstår. Samtidig kan den placeres på bordet, i vindueskarmen eller et helt tredje sted på to forskellige måder. Liggende som en åben bog eller stående hvor hver ende mødes og samles. Der er mange muligheder med Book Lamp.