Mayday Anniversary Light Grey - Flos

Før DKK 2.895,00
DKK 2.316,00
SparDKK 579,00
Varen er på lager
Specifikationer
EAN:
8059607032282
Energiklasse
A++
Materiale:
Polypropylene & Aluminium
Farve:
Hvid
Ø (Diameter):
220 mm
Højde:
530 mm
Lyskilde:
Max 60W E27
Koncept
May Day Anniversary Light Grey har en lang række anvendelsesmuligheder, da den både kan stilles på den kegleformede skærm, samt hænge via lampens praktiske krog. Med inspiration fra værkstedslampen, er lampen designet til at give et behageligt lys, netop der hvor du har behov for det – som midlertidig arbejds- eller læselys, lige ved siden af dig.  

I forbindelse med lampens 20-års jubilæum lancerer Flos en jubilæumsudgave af den funktionelle lampe. May Day fås derfor i et begrænset antal, hvor krogen er produceret i aluminium, i modsætning til den oprindelige version i polypropylen. De i alt 2020 stk. er alle nummereret med jubilæumsåret og har et unikt serienummer samt designerens underskrift indgraveret i krogen.  

Lampen kommer med 4,85 meter ledning, så du slipper for besværet med ekstra strømkabler, når du ikke har en stikkontakt lige ved siden af dig. Lampens krog fungerer desuden også til ledningsoprund, når du ikke har brug for den fulde rækkevidde. En anderledes lampe, der kan anvendes som fleksibel belysning i hele hjemmet.

Se hele May Day serien her

Design
Konstantin Grcic for Flos