Mida Loftlampe/Væglampe Large Rose - Slamp

Før DKK 5.995,00
DKK 4.796,00
SparDKK 1.199,00
Forventet på lager om: 3-5 dage
Specifikationer
EAN:
8024727080963
Materiale:
Lentiflex & opalflex
Ø (Diameter):
670 mm
Lyskilde:
4 x 12W LED E27
Farve:
Rosa
Højde:
670 mm
Dybde:
210 mm
Vægt:
3,5 kg
Tæthedsgrad:
IP 20
Koncept
Mida Loftlampe/Væglampe Large Rose er bare én af de helt fantastisk smukke lamper, i den spændende Mida Serie, fra det respekterede og innovative belysningsbrands, SLAMP.

En serie af lamper, inspireret af haute couture juvelernes funklende verden – og med samme tilgang til konstruktion og udtryk. De smukke ’juveler’ i Mida Loftlampe/Væglampe Large Rose er konstrueret i et patenteret materiale kaldet Flex. Specifikt er der tale om materialerne Lentiflex, Opalflex, Goldflex, Steelflex og Copperflex. En serie af materialer der tillader SLAMP, at designe en lampe, der virkelig tager karakter som et juveldækket smykke – og som materialenavnene antyder, er her tale om materialer der kommer utrolig tæt på originalmaterialets udtryk.  

En fantastisk serie af lamper, der alle stråler som juveler – Selvfølgelig på baggrund af materialevalget – men også på baggrund af det fantastiske lys, skær og skyggefald, som denne fantastiske lampeserie bringer til indretningen. Alle lamper i serien har et integreret magnetsystem, der faciliterer en let rengøring, uanset model.

Design
Slamp