Miffy - Mr. Maria


Den hollandske virksomhed er særdeles kendt for deres søde og sjove lamper til børneværelset. Med inspiration fra en hollandsk børnebog - hvori en kanin er hovedperson - designede mærket sin mest populære gulv- og bordlampe Miffy.

Mr. Maria

Mr. Maria

Den succesfulde virksomhed opstod på baggrund af de to grundlæggeres idé om at skabe produkter der kunne tilføre liv og positivitet til vores hverdag. Det betød at mærkets lamper skulle være garant for glæde og latter - og det blev de. De er nemlig sjove og enormt søde! Med kreativitet har virksomheden skabt fantastisk belysning som kan gøre enhver i godt humør.

Deres produkter skal skabe en relation til dig som forbruger og med denne relation skal de kunne inspirere med kreativitet og historiefortælling. Det er i den grad lykkedes. For mærkets lamper oplyser enhvers kreativitet samt evne til sjov og leg. Virksomhedens kerneambition er at du - i fællesskab med deres poetiske produkter – får en bedre hverdag fuld af latter og glæde.

Virksomheden er meget fokuseret på bæredygtighed og tager derfor hensyn til både miljø og mennesker når deres produkter produceres. Lampernes materiale er lavet af genanvendeligt plast og deres fatninger samt pærer er skabt med henblik på at kunne benytte energibesparende LED som lyskilde.

Køb Mr. Marias kreative lamper her

Miffy lampe

Miffy lampe

Denne poetiske og magiske lampe er allerede blevet et must verden over når børneværelset skal indrettes. Figuren Miffy stammer fra en børnebog og lampen er da også helt oplagt at bruge i forbindelse med rum hvor børn opholder sig. Den er udformet som en kanin og dens udtryk er neutralt men alligevel venligt og beroligende. Med sin evne til at lyse skaber den en afslappende atmosfære – selv i mørke.

Den findes i tre forskellige størrelser. I en mindre udgave som passer perfekt til de helt små. Den er produceret i et blødt silikonemateriale som kan krammes. Samtidig oplades den ved hjælp af USB og kan derfor tages med rundt efter opladningen. Den originale størrelse er god på gulvet eller bordet i børneværelset mens den helt store XL-version står som en lysende statue på gulvet. Også Miffy-lampernes funktion er tilpasset de små. Alle lamperne har dæmperfunktion og kan derfor bruges som vågebelysning i mørket. Skab tryghed for dit barn om natten med en lysende og sjov lampe fra Mr. Maria.

Køb MIFFY i flere størrelser her

Nanuk lampe, Brown og mange flere

Nanuk lampe, Brown og mange flere

Selvom virksomheden bag Miffy netop er allermest kendt for denne lampe, har de også udviklet meget anden sød og sjov belysning. Blandt andet bjørnen Nanuk. Den søde hvide isbjørn kan bruges som både gulv- og bordlampe. Den indbyder til kreativitet og historiefortælling. Brug den på børneværelset og skab i fællesskab en historie om hvordan isbjørnen kom hjem til netop jer.

Se alle lamperne fra Mr. Maria her