Miffy Sleep Light - Charlie & Friends

DKK 115,00
Varen er på lager
Specifikationer
Levetid:
35.000 Timer
CRI:
>80
EAN:
8719689020057
Dybde:
70 mm
Bredde:
92 mm
Højde:
186 mm
Materiale:
Plast
Lyskilde:
0.1 W LED - 8 Lumen - 3000k
Farve:
Hvid
Miffy Sleep Light er en kendt figur fra børnenes verden, især i Holland, hvor den lille søde kanin er kendt under navnet Nijntje, som netop betyder lille kanin.
I 1955 blev figuren skabt af forfatter og tegner Dick Bruna. Miffy blev elsket af børnene med det samme, og den populære karakter er der skrevet over 30 bøger om, hvor du møder alle Miffys venner. Desuden er der lavet 3 TV-serier og en spillefilm.

Som børnelampe er Miffy i sin kendte form, og med det neutrale udtryk. Miffy har en rød/orange kjole på, og når lyset tændes fremhæves farven så fint.

Miffy fra Charlie & Friends fås i 2 variationer. En ledningsfri, som er med batterier. Denne version er helt perfekt som vågelampe.
Den anden version, er den noget større Miffy, som er med ledning og 3-trinsdæmp. Derudover har den store version også en sleep-funktion, således at Miffy automatisk slukker efter 20 minutter.

Kaninen Miffy er hjertevarm og likeable både i sin form, udtryk og materiale. Et rigtigt hit til børneværelset, og en lampe som barnet vil holde af i mange år.

Se hele sortimentet fra Charlie & Friends her: LINK

Design
Dick Bruna for Charlie & Friends