MiniPipistrello Cordless Bordlampe Mørk Brun - Martinelli Luce

DKK 7.098,00
På lager om: 3-5 dage
Specifikationer
Levetid:
50.000 Timer
CRI:
>80
EAN:
8033383610568
Vægt:
3 kg
Materiale:
Rustfrit Stål
Lyskilde:
4,5W LED - 350 Lumen - 2700k
Farve:
Brun
Ø (Diameter):
270 mm
Højde:
350 mm
Vægt:
3 kg
Ledning:
1900 mm
Tæthedsgrad:
IP 20
I 1965 skabte den kvindelige arkitekt og produktdesigner, Gae Aulenti, den elskede og kendte bordlampe-serie Pipistrello. Udover sine arkitektoniske værker, som f.eks. den berømte ombygning af Musée d’Orsay i Paris og Palazzo Grassi’s restauration i Venedig, har hun blandt andet designet for Louis Vuitton, Artemide og selvfølgelig Martinelli Luce.

Serien af bordlamper er, blandt andet, inspireret af et ubrudt fokus på funktion og naturens mange organiske udtryk. Skærmen har næsten karakter som en flagermus’ vinger - og heraf kommer navnet da også - som betyder ”flagermus” på italiensk.

Ligesom andre designere, i efterkrigstidens Europa, blev Gae Aulenti inspireret af den nye avantgardescene - Og lader også derfor seriens karakter have et, klart, eksperimenterende twist.

Konstruktionen af lamperne i serien, består blandt andet af en stander, lavet i lakeret metal og en teleskopstang lavet i rustfrit stål, der gør det let at justere lyskilden i højden. Tænd-/sluk-funktion er placeret på ledningen.

Oplev Italiensk elegance - og det fleksible lys - med Pipistrello.

Design
Gae Aulenti for Martinelli Luce