Le Klint nyheder – se dem her!

12. november 2018
Le Klint nyheder – se dem her!
Den traditionsrige danske belysningsvirksomhed Le Klint har dette efterår lanceret en række spændende nyheder.

I år har mærket 75-års-jubilæum – og det skal naturligvis fejres på behørig vis. Netop derfor præsenterer virksomheden både velkendte lamper i nye spændende materialer samt helt nye designerlamper. Kombinationen af ikoniske lamper skabt af Klint-familien og nye innovative lamper tegnet af nutidige og talentfulde designer siger alt om virksomhedens DNA. For mærket er vitterligt den perfekte fusion af klassisk og nyskabende belysningsdesign. Oplev det hele her.

Pliverre
I anledning af det flotte jubilæum har Le Klint skabt en hel ny serie af sanselige lamper i tråd med virksomhedens DNA. De er inspireret af det klassiske foldehåndværk som mærkets lamper traditionelt er kendt for. Designeren bag kollektionen Christian Troels har nytænkt håndværket og i stedet skabt skærme i glas. Også designet leger med kontrasterne imellem tradition og innovation. Blandt andet ses sirlige detaljer blandet med et stringent og minimalistisk formsprog. Vil du udforske kontrasterne hjemme hos dig selv? Køb Pliverre kollektionen her.

Model 375
I 1942 tegnede Esben Klint pendlen 107. Som en hyldest til hans ikoniske design og i anledningen af virksomhedens jubilæum relanceres pendlen nu som bordlampe – og en særlig smuk én af slagsen. Oplev hvordan klassisk design og nyskabelse går hånd i hånd med bordlampen Model 375. Køb den i to forskellige størrelser her.

ARC i nye materialer
Nu fås den urbane belysningskollektion ARC i champagne og eg. Materialer som giver serien et mere lyst og skandinavisk udtryk. Se hele den moderne ARC-kollektion her.

Lamella væg- og loftlampe
Foldeteknikken Plica har Le Klint indtil nu kun anvendt til en række pendler. Men Lamella-serien får nu to flotte lamper mere. Nemlig en kombineret væg- og loftlampe i to forskellige størrelser. Begge størrelser består af en skærm foldet ved hjælp af den smukke teknik samt en ramme i enten Alu eller Guld. Se dem her.