Sjove nyheder fra Piffany

18. januar 2019
Det Københavnerbaseret designerbrand Piffany er sandsynligvis mest kendt for deres design af Mr. Wattson bordlampen. En lampe som legende let forener godt design, funktion og en stor position humor. Den vil med sikkerhed bringe meget glæde ind i din indretning med sit unikke og uhøjtidelige formsprog. Sammen med flere andre spændende nyheder lancerer virksomheden bag Mr. Wattson nu den sjove lampe i nye farver samt i en mega version.

De nye farvestrålende nuancer er Light Yellow, Camellia Pink og Old Havana Blue. Samtidig fås Mr. Wattson nu i en markant større størrelse med en højde på hele 80 cm i farverne Fashion Black, Tiffany Green og Vintage White.

Skal udtrykket være endnu sjovere? Du kan også købe et surfbræt i asketræ og lade Mr. Wattson surfe hen over reolen, vindueskarmen eller skrivebordet. Se det her.

Som noget helt nyt har Piffany lanceret en pendel inspireret af den legende og populære bordlampe. Begge lampers lyskilde er skjult under en skærm der umiskendeligt minder om en veteranbillygte. Oplev retrostemningen her.