LE KLINTs nye lampeserien – SOLEIL Pendlerne

27. oktober 2020
LE KLINTs nye lampeserien – SOLEIL Pendlerne
Designeren Philip Bro Ludvigsen har, med den nye lampeserie, været i stand til at kombinerer LE KLINTs kendetegn – de håndfoldede plisséer, med et yderst moderne udtryk. Resultatet er et afdæmpet design, med et roligt og afbalanceret look. Den simple lampe har ingen overflødige detaljer og passer perfekt ind i den nordiske livsstil, hvor ’Less is more’. Der er lagt stor vægt på de bæredygtige materialer, i forbindelse med produktionen af Soleil. De håndfoldede skærme består enten af UV-bestandig lampefolie eller FSC certificeret papir, ledningen i hør, giver et flot og naturligt sammenspil med detaljen i røget eller ubehandlet lys eg.

Find den lampe der passer ind i din indretning

Der er rig mulighed for at finde den lampe der passer perfekt til dit belysningsbehov. Vælg mellem:

 • To forskellige størrelser, med en diameter på 35 eller 50 centimeter
 • To forskellige farver - Silver eller Thunder Sky
 • I kombination med ophænget i enten lys eller røget eg
 • Standart version eller med CASAMBI dæmpefunktion*

 • Den smukke lampe, hænger perfekt over spisebordet – uanset om det er i hjemmet, i restauranten eller på en café. Takket være det slanke design, tager den ikke udsynet til resten af rummet, mens det nedadgående lys stråler over samlingspunktet.

  Se hele Soleil serien her

  *CASAMBI dæmpefunktion
  Soleil fås både med og uden lysdæmper; den indbyggede Casambi dæmper, er en Bluetooth-styret dæmpefunktion, der er monteret indeni lampens baldakin. Du kan derfor tænde, slukke og styre lysets styrke fra en app, på den smartphone eller tablet.