Klassisk pendel med et moderne og æstetisk præg | Se den nye Uma pendel her

28. april 2022
Klassisk pendel med et moderne og æstetisk præg | Se den nye Uma pendel her
”At fremhæve folks livskvalitet gennem lys” – sådan lyder visionen for Nordlux, som har designet fremragende produkter i høj kvalitet til fornuftige priser siden deres begyndelse i 1977. Denne prioritet er også en af årsagerne til, at det danske belysningsfirma har haft stor succes med deres brede sortiment af dekorative og moderne inden- og udendørslamper, som desuden ikke koster en formue.

Denne gang har deres vision manifesteret sig i den elegante Uma serie, som er den nyeste tilføjelse til deres alsidige lampesortiment. Præcis som andre Nordlux lamper, er også denne pendel et stilrent, moderne og æstetisk design til en overkommelig pris, der kan integreres i alle former for indretningsstile, hvor det med garanti vil skabe beundring og blikfang.

Uma serien består af en række flotte ovalformede pendler, fremstillet i mundblæst glas i forskellige størrelser og farver, som alle smukt indrammer lyset. Tre af pendlerne har en skærm i nydeligt hvidt opalglas med et elegant matsort ophæng, hvilket er en klassisk flot farvekombination, som giver lampen et tidløst udtryk, der aldrig går af mode. Samtidig sørger det hvide opalglas for, at lampen udsender et blødt, behageligt og blændfrit lys, som du med fordel kan placere over spisebordet eller i køkkenet. De tre andre pendler kommer med en glasskærm i forskellige udtonede farver med et tilhørende ophæng i en lignende farve, som giver lampen er moderne og dekorativt udtryk, som du med fordel kan placere de steder, hvor indretningen lige mangler et ekstra pift. Det udtonede glas gør samtidig at pæren er synlig, hvor du eksempelvis kan anvende en dekorationspære, så du kan skabe dit eget æstetiske designudtryk.

Ønsker du at sætte dit eget personlige og unikke præg på din indretning, kan du eksempelvis placere flere Uma pendler sammen, gerne i forskellige farver og størrelser enten i en række eller i en dekorativ klynge alle steder i hjemmet. Her fungerer de både som praktiske belysningskilder såvel som dekorative elementer i din indretning. Med alle disse nye Nordlux pendler kan du få præcis dén lampe, der passer bedst til dit behov og din indretning, hvor du samtidig får en masse værdi for pengene!

Se hele Uma serien her