I 1874 blev en af de mest ankerkendte virksomheder inden for belysning grundlagt; nemlig Louis Poulsen. Virksomheden og lamperne havde deres udspring i Danmark, men kan købes rundt om i hele verden.

Mange designere – ét princip

Louis Poulsen har samarbejdet med rigtig mange designere gennem tiden, både danske og udenlandske, og det har bragt utallige smukke lamper med sig. Det viser sig også ved, at nogle af kreationerne har opnået international berømmelse og endda vundet priser. Dog har alle lamperne en fælles filosofi, som virksomheden også bygger på. En skandinavisk tankegang, hvor design og funktionalitet går hånd i hånd. Hvert enkelt af lampernes elementer skal have en funktion, men samtidig være med til at skabe lampens smukke æstetik.

Dette ser man tydeligt hos Louis Poulsens lamper, som er præget af et simpelt design princip. Drømmer du derfor om rene, enkle og stilfulde udtryk, så er lamper fra Louis Poulsen absolut et sikkert valg.

Grundet de skarpe principper til lamperne om enkelhed, funktionalitet og æstetik, passer Louis Poulsen lamperne også ind i næsten alle hjem. Ønsker du en lampe, som skal skabe blikfang og være et bærende element for din bolig, eller mangler du blot enkel og funktionel belysning til hjemmet, så finder du drømmelampen i en Louis Poulsen lampe.