Mouse Lamp Mac Sitting Bordlampe Guld - Seletti

DKK 700,00
Varen er på lager
Specifikationer
EAN:
8008215152318
Bredde:
50 mm
Længde:
150 mm
Materiale:
Resin
Lyskilde:
1W E12
Farve:
Gold
Højde:
125 mm
Vægt:
1,8 kg
Koncept
Mouse Lamp Mac Sitting Bordlampe Guld er en af de super sjove lamper, fra det italienske designbrand Seletti. En lille lampefamilie bestående af 3 mus: Step, Mac og Lop – Alle med samme fede blanding af realistisk finish, teksturmæssigt – og en ren hvid farve, der lader lyset beholde sin rene glød.

OBS Mouse Lamp er blevet opgraderet i juni 2021 og er nu med USB plug. Der vil være en lille overgangsperiode hvor både den gamle og den nye model er i spil. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål hertil.

De fantastiske små mus, er alle velkonstruerede i et epoxy lignende materiale – og alle er lige levende og animerede at se på. Lyset er, selvfølgelig, forholdsvis ubrudt, da lyskilden, utildækket, bliver holdt i hånden af musene. Dette tilføjer dog blot, til det tiltænkte udtryk – og understreger blot historien om tre små mus på opdagelse, yderligere.

Uanset, hvilket af de 3 mus; Step, Mac eller Lop Du vælger, får Du både godt lys, moderne italiensk design og historiefortælling ind i hjemmet – og det er helt sikkert, at børn i alle aldre, vil have lyst til, at følge med på det lille eventyr.  

Design
Seletti