Mr. Wattson af Piffany Copenhagen

Piffany Copenhagen


Det danske designbrand skaber spændende og utraditionelle løsninger på helt ordinære behov i hjemmet. Som eksempelvis belysning. I samarbejde med designere fra hele verden producerer virksomheden funktionelle objekter med et dansk og skandinavisk designudgangspunkt. Formsproget er simpelt og med et elegant minimalistisk udtryk. De internationale designere giver samtidig et nyt og frisk perspektiv på processen og bidrager til kreative løsninger.
Designerne skal i fællesskab med virksomheden omsætte tre kerneværdier til eftertragtede interiørløsninger. De tre værdier er; godt og originalt håndværk, kreativt design og et autentisk udtryk. Resultatet taler sit klare sprog og belysningen fra brandet er både unikt og adskiller sig i den grad fra noget som nogensinde tidligere er blevet præsenteret. Med inspirationen fra tidligere tiders pastelfarver og svungne former er mærket særlig kendt for sit autentiske vintagelook. Et look der primært stammer fra amerikanske vintagebiler og som virkelig giver et helt nyt perspektiv på det moderne formsprog og belysningen.

Se hele udvalget af lamper fra Piffany Copenhagen her.

Mr Wattson lampe


I front for designerbrandet står deres kreative og autentiske lampedesign Mr. Wattson. En bordlampe som gjorde virksomheden verdenskendt og satte helt nye standarder for innovativt og funktionelt belysningsdesign. Foruden sine øjensynlige belysningsmæssige kvaliteter har den i udpræget grad et nærmest skulpturelt udtryk som er svært ikke at holde af. For formen minder som et menneske med ben og et hoved som ganske vist kan lyse og dermed fungerer det som bordlampens lyskilde. Personificeringen af det funktionelle objekt gør den til et sjovt, legende og anderledes indslag i enhver indretning – ung og moderne som klassisk og traditionel.
Lampen kan placeres mange steder i indretningen og positioneres på flere måder. Sæt ham med ”benene” over kanten på reolen eller i vindueskarmen. Eller lad ham surfe henover skrivebordet med et tilkøb af det matchende surfboard. Mulighederne er uendelige!

Bordlampen er produceret i asketræ sammensat med aluminiumsskruer i leddene. Lyskilden fås i syv forskellige farver samt tre helt nye og spændende stærke farver. Oplev den unikke og sjove bordlampe i et væld af flotte farver og køb din favorit lige her.