Multi-Lite Bordlampe All Chrome - GUBI

Før DKK 5.095,00
DKK 4.075,00
SparDKK 1.020,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Specifikationer
EAN:
5710902865427
Materiale:
Metal
Farve:
Krom
Ø (Diameter):
255 mm
Højde:
500 mm
Lyskilde:
Max 40W E14
Multi-Lite Bordlampe All Chrome blev designet af Louis Weisdorf i 1972. De to cylinderformede inderskærme danner fundament for lampen, mens de to kvarte kuglerunde skærme danner den udvendige skærm – de yderste skærme kan drejes, så lyset enten er rettet opad, nedad eller kombineret til et spændende asymmetrisk lys. Den funktionelle lampe er ideel til at skabe en hyggelig stemning i hjemmet, hvor den indbyder til leg og er yderst dekorativ.

Placer den elegante bordlampe på en kommode eller anvend den som natlampe på sengebordet, hvor du kan justere lyset afhængig af om du har behov for at lyse rummet op, eller et funktionelt læselys – uanset hvor den står, giver lampen et behageligt lys, der ikke blænder.

Med en diameter på 25 cm. og en lille fod, er lampen designet til at passe ind alle steder i indretning – også de steder hvor pladsen er begrænset. Ønsker man den i forbindelse med sofa- eller spisebordet, fås lampen også som pendel i to forskellige størrelser. Se hele Multi-Lite serien her.

Design
Louis Weisdorf for GUBI.