Nivå Væglampe Sort/Træ - Halo Design

Før DKK 1.499,00
DKK 1.199,00
SparDKK 300,00
08-12-2021
Specifikationer
EAN:
5705639738366
Sokkel:
GU10
Materiale:
Træ & Metal
Farve:
Sort
Ø (Diameter):
14 cm
Længde:
300 mm
Ledning:
1500 mm
Koncept
Nivå Væglampe Sort/Træ er en del af den fede, nye Nivå serie. En serie, som er en af nytænkningerne, fra det anerkendte og respekterede design- og belysningsbrand Halo Design. Den fantastiske serie består af en pendel, en væglampe og en gulvlampe. Alle de smukke lamper i serien, fås i en flot sort eller grå – og pendlen fås, ydermere, i to størrelser også.

Alle de smukke lamper i serien, bærer, alle, på de samme designværdier - og er fantastisk stilrene, at se på – og Nivå Væglampe Sort/Træ absolut ingen undtagelse. Smukke linjer og et skønt lampehoved, der udover, at se fantastisk ud, også er udført så den giver et fantastisk lækkert og jævnt lys. Der har været fokus på alle de rigtige ting, da Nivå serien blev designet – smukke linjer og ligeså smukt lys – sådan skal en moderne lampeserie laves - og alle lamper i serien er, selvfølgelig, også blevet udført som de er blevet udtænkt – med samme ubrudte fokus på levedygtigt design og godt lys.

Om Du vælger den smukke pendel, væglampen eller gulvlampen, i Nivå serien, er Du helt sikker på, at Den vil komme til, at pynte og kaste smukt lys – ligegyldigt hvor Du placerer den.

Design
Halo Design