NJP Bord Hvid

Fra 3.250,00
Vælg variant for lagerstatus
Specifikationer
Dæmpbar
Dæmpbar
Producent
Louis Poulsen
EAN:
5703411441145, 5703411442593, 5703411441824
Watt
LED 10W Indbygget
Kelvin
2700
Diameter
14,9 cm
Højde
45 cm
Længde
46 cm
Ledning
2 m

NJP Bord Hvid


Designstudiet nendo er synonymt med designeren Oki Sato, som er født i 1977 i Toronto, Canada.
Hans design har et minimalistisk udtryk, men indeholder også små tegn og detaljer, som straks vækker minder. Han anvender bløde, rene linjer, hvilket gør, at designet altid fremstår elegant.

Oki Sato ser ikke design på samme måde som mange ikoniske designere, hvis arbejde har været baseret på mottoet “form følger funktion”. For ham har historien bag produktet og dets design også betydning.

NJP Bord skaber en direkte, blændfri, horisontal belysning, samtidig med at der udsendes lys gennem bagsiden af hovedet, hvilket oplyser den øverste del af armen.
Det ergonomiske design former lyset og sikrer en optimal lysretning. Ved hjælp af et simpelt, mekanisk system opnås stor bevægelsesfrihed, hvilket gør det muligt altid at indstille lyset i den ideelle position i arbejdsområdet.
Inderskærmen er hvid, hvilket giver en behagelig, spredt lyseffekt.
NJP Bord har to lysstyrker; 50% & 100%.

Bordlampen NJP vil være helt perfekt som arbejdslampe i privaten på det lille kontor, på bordet i stuen som læselys eller i husets soveværelse, hvor den kan benyttes som natlampe.

NJP bordlampens base er udført i stål. Selve lampehoved + armene er produceret i materialet aluminium. Leddene er i Anodiseret aluminium. Lampen er pulverlakeret hvid.

NJP bordlampe fås med bordfod, bordklemme eller bordpin. Vælg den model, som passer bedst til dit behov.
Obs: prisen varierer alt efter hvilken model der vælges