NJP Bordlampe m/Klemme 2700K Sort - Louis Poulsen

Vejl. pris DKK 3.595,00
DKK 2.695,00
SparDKK 900,00
07-07-2022
Specifikationer
EAN:
5703411442050

NJP Bord Sort


Designstudiet nendo er synonymt med designeren Oki Sato, som er født i 1977 i Toronto, Canada.
Hans design har et minimalistisk udtryk, men indeholder også små tegn og detaljer, som straks vækker minder. Han anvender bløde, rene linjer, hvilket gør, at designet altid fremstår elegant.

Oki Sato ser ikke design på samme måde som mange ikoniske designere, hvis arbejde har været baseret på mottoet “form følger funktion”. For ham har historien bag produktet og dets design også betydning.

NJP Bord skaber en direkte, blændfri, horisontal belysning, samtidig med at der udsendes lys gennem bagsiden af hovedet, hvilket oplyser den øverste del af armen.
Det ergonomiske design former lyset og sikrer en optimal lysretning. Ved hjælp af et simpelt, mekanisk system opnås stor bevægelsesfrihed, hvilket gør det muligt altid at indstille lyset i den ideelle position i arbejdsområdet.
Inderskærmen er hvid, hvilket giver en behagelig, spredt lyseffekt.
NJP Bord Sort kan indstilles i to lysstyrker; 50% og 100%, alt efter hvor kraftigt et lys du har behov for.

Bordlampen kan fx anvendes som natlampe i soveværelset, som læselampe i stuen eller benyttes som arbejdslys på kontoret.

NJP bordlampen har en base, som er produceret i stål. Lampehoved + arme er i materialet aluminium. Leddene er Anodiseret aluminium. Lampen er pulverlakeret sort.

NJP bord fås med bordfod, bordklemme eller bordpin. Du vælger blot den model, der bedst passer ind i din bolig.
Prisen varierer alt efter hvilken type du vælger