Nude

Brandet fokuserer alene på glas uden brug af kemikalier og derfor består alle Nudes produkter primært af glas. Det gælder naturligvis også for mærkets lamper. Med flere designpriser – som eksempelvis Red Dot Award - i ryggen skaber mærket rene og moderne glaslamper. Designet er simpelt og overdøver ikke resten af indretningen. Det komplimenterer og forstærker nærmere din boligs udtryk. For brandet mener at glasmaterialet i sig selv er så fint at det vil bidrage til dit hjems eksisterende udtryk. Nyd det smukke glasmateriale og det rene design med en pendel fra brandet.
Mono Pendel Small Smoke With Copper - Nude
Før DKK 3.325,00
Spar DKK 1.000,00
Varen er på lager
Viser 1 ud af 1 produkter

Glaspendler fra Nude


Glasmaterialet egner sig særlig godt i forbindelse med belysning. For det gennemsigtige og sarte materiale reflekterer flot lyset og sikrer et smukt spil i rummet samt en maksimal udnyttelse af lyskilden. Som pendel er materialet med til at give rummet et let og luftigt udtryk. Glasbelysning kan bruges overalt i hjemmet – men det ses ofte i køkkenet og over spisebordet. Det gennemsigtige materiale giver nemlig – foruden det nedadrettet og fokuseret lys – en rigtig god generel rumbelysning. En belysning der sikrer at resten af rummet også oplyses og at I derfor kan orientere jer.

Lamper i glødende kobber


Det varme metal har i flere år været meget populært fordi det er en flot kontrast til de helt lyse og kolde hvide farvenuancer i hjemmet. Mange nordiske hjem er ofte indrettet meget lyst og her er kobber et fantastisk materiale der kan bringe varme ind i rummet. Pendlerne fra Nude har hver en fatning i kobber. Det er en disket og flot måde at bringe de varme farvenuancer ind i dit hjem. Vil du gøre det ekstra hyggeligt kan du hænge to pendler over spisebordet og nyde det glødende metal samt den gode og hyggelig belysning.