Opala Mini Pendel Sort - Pandul

Før DKK 5.350,00
DKK 4.280,00
SparDKK 1.070,00
Forventet på lager om: 4-6 dage
Specifikationer
EAN:
5704406610386
Vægt:
2,1 kg
Materiale:
Akryl & Aluminium
Farve:
Sort
Ø (Diameter):
430 mm
Højde:
205 mm
Ledning:
4000 mm
Lyskilde:
Max 75W E27
Opala Mini Pendel Sort har en markant og karakterfuld lampe, der er udført i akryl. Udover et nedadgående lys, udsender lampen et blødt lys gennem skærmen og bidrager til den samlede rumbelysning.

Den næsten futuristiske Opale lampe, blev oprindeligt designet til Hotel Scandinavia i København. Her skulle både pendlen, bordlampe og gulvlampen give belysning på de mange værelser. Serien fik dog hurtig stor interesse og kunne efter kort tid både findes i offentlige bygninger, på kontorer og i de private hjem. Lampen blev desuden del af endnu et større projekt, da Henning Larsen anvendte den i forbindelse med hans design af Churchill College i Cambridge, England.

Bemærk! Lamper fra Pandul produceres og samles i Danmark, hvor de sendes fra fabrikken én gang om ugen. Du vil derfor kunne opleve en leveringstid på 4-8 dage ved lagerudsving.

Hele serien består i dag af pendel, bordlampe og gulvlampe, som alle fås i to forskellige størrelser. Se hele Opala serien her, hvor den også fås med forskellige finish.

Design
Hans J. Wegner for Pandul