Parachilna

Det spanske brand Parachilna skaber high-end designerlamper. Igennem samarbejdet med anerkendte designere, kvalitetsmaterialer og godt håndværk er mærket indbegrebet af luksus. Med et særligt blik for elegance nytænker brandet de klassiske lampetyper og sammensætter deres iøjefaldende design med materialer ud over det ordinære.

For hver belysningskollektion udvælger brandet en aktuel designer – og sammen skaber de en kollektion bestående af lamper med et gennemgående formsprog og udtryk. Det er også tilfældet for brandets Aballs-serie. En serie som består af bord-, væg-, og loftslamper samt pendler. Alle i et formfuldendt og elegant udtryk der smukt komplimenterer en moderne livsstil hvor både funktion, design og kvalitet er centralt.

Designeren bag Aballs hedder Jaime Hayon. Han har allerede samarbejdet med en række store designproducenter som eksempelvis danske Fritz Hansen. Nu har han skabt en hel belysningskollektion og resultatet taler for sig selv. Lamperne er allerede verdenskendte og det vidner naturligvis om deres kvalitet og egenskab som potentielle fremtidige designikoner.

Vil du have moderne designbelysning med et strejf af sydlandsk elegance og æstetik? Se Parachilnas kollektion af uhyre smukke lamper lige her.
Kender du allerede Parachilnas <i>Aballs</i>?