Parachilna

Det spanske brand Parachilna skaber high-end designerlamper. Igennem samarbejdet med anerkendte designere, kvalitetsmaterialer og godt håndværk er mærket indbegrebet af luksus. Med et særligt blik for elegance nytænker brandet de klassiske lampetyper og sammensætter deres iøjefaldende design med materialer ud over det ordinære. For hver belysningskollektion udvælger brandet en aktuel designer – og sammen skaber de en kollektion bestående af lamper med et gennemgående formsprog og udtryk. Det er også tilfældet for brandets Aballs-serie. En serie som består af bord-, væg-, og loftslamper samt pendler. Alle i et formfuldendt og elegant udtryk der smukt komplimenterer en moderne livsstil hvor både funktion, design og kvalitet er centralt.
Viser 4 ud af 4 produkter

Kender du allerede Parachilnas Aballs?

Designeren bag Aballs hedder Jaime Hayon. Han har allerede samarbejdet med en række store designproducenter som eksempelvis danske Fritz Hansen. Nu har han skabt en hel belysningskollektion og resultatet taler for sig selv. Lamperne er allerede verdenskendte og det vidner naturligvis om deres kvalitet og egenskab som potentielle fremtidige designikoner.

Vil du have moderne designbelysning med et strejf af sydlandsk elegance og æstetik? Se Parachilnas kollektion af uhyre smukke lamper lige her.

Selvom flere af brandets lampe-serier er populære og meget flotte, så er Aballs noget helt særligt. Den har allerede vundet flere priser og lamperne hænger på en række designhoteller og butikker rundt om i hele verden. Du har måske allerede spottet den hængende på Radissons Hotel Royal Copenhagen eller på The Tilbury Hotel i New South Wales, Australien? Serien er et internationalt hit!
Det hele tog sin begyndelse i 2015 da serien ramte markedet i Spanien. Den blev hurtigt efterspurgt og i takt med at indretningsstylister brugte lamperne steg populariteten. I dag er de fortsat enormt eftertragtet og det skyldes naturligvis deres meget flotte og moderne formsprog.

Navnet Parachilna


Selvom brandet er spansk - og derfor naturligvis også har hovedsæde i Barcelona – så er inspirationen til navnet fra en hel anden verdensdel. Brandets navn Parachilna stammer nemlig fra Australien. Midt i ingenting ligger en lille by hvor ikke engang togene længere kører forbi. Den var engang sidste stop før ørkenen. På trods af alle odds består byen fortsat og det blev inspirationen for de tre designere bag mærket. De ville bevare de gamle håndværksmæssige dyder. Derfor er alle brandets lamper produceret efter de allerfineste forskrifter og i de bedste materialer. Aballs er eksempelvis skabt af keramik, glas og messing. Tre materialer som alle kræver meget af håndværkerens faglighed og detaljeorientering.