PH 3/2 Bord Rav - Louis Poulsen

DKK 9.995,00
Varen er på lager
Specifikationer
EAN:
5703411901472
Højde:
472 mm
Ledning:
2700 mm
Materiale:
Messing & Mundblæst Glas
Farve:
Messing
Ø (Diameter):
290 mm
Vægt:
2,9 kg
Lyskilde:
Max 40W E14
Design:

Poul Henningsen for Louis Poulsen


Koncept

Louis Poulsen lancerer nu en eksklusiv, som en hyldest til Poul Henningsens revolutionerende arbejde med at forme lys, en Limited Edition version af PH 3/2 bordlampen. Skærmene på denne smukke version er i mundblæst ravfarvet italiensk glas mens standeren er i let børstet messing. De smukke materialer fremhæver lampens organiske formsprog og tilfører en varm elegance.


Den er fremstillet i ubehandlet messingen og vil med tiden få en unik patina, med mindre det poleres. Glasskærmene er blanke udvendige og sandblæste indvendige. Det forbedrer lysfordelingen og skaber en indbydende atmosfære.


Afbryderen er placeret på standeren lige over indgraveringen med PH’s initialer. Denne placering kan spores helt tilbage til de originale bordlamper fra 1927.
Poul Henningsen skabte første gang lamper i mundblæst farvet glas i slutningen af 1920’erne. Da glasset er mundblæst og individuelt fremstillet er hver lampe unik – og en flot kombination af kunst og funktionalitet.


Glasskærmene lader lyset passere igennem og retter det i alle retninger. Det bidrager til den samlede belysning i rummet og den gyldne glød minder som lyset i et stearinlys – en stemning PH forsøgte at genskabe og forstærke.


Selv slukket er bordlampen skulpturel og udgør en dynamisk rolle som spejles i overflader. Ideel som stemningsskabende belysning på skrivebordet, i vinduet, ved sengen eller som læselampe.