PH 3/2 Pendel Overskærm - Louis Poulsen

DKK 2.180,00
04-11-2021
Specifikationer
EAN:
5703411087152
Materiale:
Glas
Ø (Diameter):
290 mm

PH 3/2 skærmserie - overskærm


Der er mulighed for at købe glasskærmene til alle lamperne i PH 3/2 serien

Find de andre skærme til lamperne i 3/2 serien, klik nedenfor
PH 3/2 mellemskærm
PH 3/2 underskærm

Vi hjælper med reservedele


Har du været uheldig, og har du smadret en del af glasset på din elskede PH lampe, så kan du bare tage det helt roligt. Her på siden finder du en af reservedelene til lampen, så du kan være sikker på, at din lampe bliver så god som ny igen. Hos Designlite.dk ved vi godt, hvor frustrerende det er, når en dyr designerlampe går i stykker, og selvom børnene midt i legen kom til at støde til den, så er det surt at måtte sande, at der skal en ny skærm til.

Heldigvis er det ofte kun én af delene, der går i stykker, når uheldet er ude, og det betyder, at du kan slippe for at købe en helt ny lampe, men blot kan nøjes med at købe den del, der er i stykker.

Tjek målene på din skærm


Her på siden kan du købe den store overskærm, men inden du lægger den i indkøbskurven så tjek lige, at målene passer med den, du har derhjemme. Det er så ærgerligt, når man går og glæder sig til at modtage sin pakke og derefter opdager, at man har fået bestilt det forkerte hjem. Den lampe, du finder her, måler 29 cm i diameter samt 3,7 cm i højden.

Har du spørgsmål angående din PH lampe, eller reservedelene hertil, så er du mere end velkommen til at kontakte os – vores medarbejdere står altid klar med gode råd og vejledning, så du kan være sikker på at få det helt rigtige produkt bestilt hjem.

Vi tilbyder desuden prismatch, hvilken er din garanti for, at du ikke kommer til at betale overpris for dine varer. Finder du skærmen billigere et andet sted på nettet, så ring ind og oplys os om dette, og så matcher vi naturligvis prisen. Leder du efter mellemskærmen eller underskærmen til samme lampe, så finder du også dem her hos Designlite.dk.
•Diameter: 29 cm
•Højde: 3,7 cm