PH 80 Skærme - Louis Poulsen

Fra 545,00
Vælg variant for lagerstatus
Specifikationer
Producent
Louis Poulsen
EAN:
5703411009338, 5703411009512, 5703411009529, 28725-08
Der er mulighed for at købe de trykstøbte hvide opal skærme til designer lampen PH 80 Gulvlampen.
Der kan vælges mellem følgende PH skærme; overskærmen, mellemskærmen og underskærmen.
Skærmen vælges øverst på siden. Prisen ændres alt efter hvilken størrelse PH skærm du vælger.

Varianter
Overskærm
Mellemskærm
Underskærm
Sort plast fod

Bæredygtigt design


Når nu du har investeret i en helt ny PH 80 gulvlampe fra Louis Poulsen og flot har placeret den i hjørnet i stuen som hyggebelysning, så er der da ikke noget værre, end hvis uheldet er ude, og du kommer til at støde til skærmen og dermed smadre noget af glasset. Selv en lille splint kan være nok til at ødelægge det æstetiske udtryk, og som designelsker har du det garanteret bedst med, at tingene altid er i orden.

Men skulle uheldet alligevel ske, så er der ingen grund til panik. Alle Louis Poulsens PH lamper er designet som tidløse klassikere, og egner sig derfor til at skulle holde i rigtig mange år. Derfor er det en nødvendighed, at man kan skaffe reservedele til en lampe som denne.

Heldigvis kan du hos Designlite.dk købe de forskellige dele separat, så du ikke behøver købe hele skærmen fra ny. Hos os har du mulighed for at købe de trykstøbte hvide opalskærme til designerlampen PH 80 Gulvlampen.

Vælg selv variant


Der kan vælges mellem følgende PH skærme: Overskærm, mellemskærm og underskærm, og så kan du selvfølgelig også købe den sorte plastfod i tilfælde af, at den også med tiden har fået skrammer. Skærmen vælges øverst på siden, og prisen ændres alt efter, hvilken størrelse PH skærm du vælger.