Philips Hue Bloom White Bordlampe - Philips Hue

Før DKK 519,00
DKK 389,00
SparDKK 130,00
På lager om: 3-5 dage
Specifikationer
Lumen:
120 lm
Levetid:
20.000 Timer
EAN:
8718291488668
Længde:
126 mm
Højde:
101 mm
Lyskilde:
8W LED
Farve:
16 Mill Farver
Bredde:
130 mm
Bloom White Bordlampe er navnet på en fix lille bordlampe -og en fix idé, fra Philips Hue.

Hele Philips Hue idéen er bygget på en stemningsbaseret tilgang til belysning. At lys kan andet, end at gøre det nemmere at læse, når det er mørkt. At det kan andet end, at sørge for at Du ikke slår storetåen på bordbenet om natten. Den lavpraktiske tilgang til belysning er slut -Hvis det står til Philips.

Har du allerede en Philips HUE Bridge i hjemmet, virker lampen naturligvis sammen med dit nuværende system. Hvis ikke, kræver det en Bridge, for at styre lyset fra din smartphone eller tablet via Philips HUE Appen. Når du først har én Bridge, har du mulighed for at tilkoble op til 50 Philips HUE produkter til dit system. Med Appen har du adgang til uendeligt mange indstillingsmuligheder; Justere lysets farve og styrke, indstille en timer, organisere belysningen i de enkelte rum, tænde og slukke og meget mere – selv når du ikke er hjemme.

Vil du gerne have mulighed for at betjene din Philips HUE lampe uden at skulle have fat i smartphone eller tablet hver gang, er der også mulighed for det. Med den smarte Philips HUE Tap trådløs fjernbetjening eller Philips HUE DIM Switch, kan du tænde, slukke eller justere lysstyrken eller lave dine egne indstillinger, så kontakten/fjernbetjeningen virker præcis efter dine behov.

Du har her valget imellem 16 millioner farver, der kan lyse din væg op og skabe, præcist, den stemning der ønskes. Der er selvfølgelig mulighed for at integrere den fede bordlampe med din Hue Bridge. Du har endda mulighed for, at forbinde til ZigBee Light Link. Det er sådan her moderne og intelligent belysning skal se ud.

Design
Philips Design for Philips Hue