Pin Bordlampe Hvid Marmor - House Doctor

DKK 995,00
På lager
Specifikationer
EAN:
5707644481435
Materiale:
Marmor
Farve:
Hvid
Ø (Diameter):
130 mm
Højde:
100 mm
Lyskilde:
Max 42W E27
Koncept
Pin Bordlampe Hvid Marmor er en af de fantastiske bordlamper, udført i sten, fra det elskede designbrand House Doctor. En serie der består af bordlampen i tre forskellige materialer. Beton, Grøn marmor og hvid marmor.

Alle de smukke lamper, i den lille Pin serie af bordlamper, karakteriseres alle, af samme hovedelementer. En smuk fod og krop i sten – og en synlig fatning og lyskilde. En utrolig smuk sammensætning af funktion og materiale og Pin Bordlampe Hvid Marmor er bestemt ingen undtagelse. En lampe i sten, er ikke noget man ser hver dag – primært fordi, de to ting befinder sig lidt langt fra hinanden, i folks opfattelse. Men det er en fantastisk kontrastfølelse, hvis det udføres korrekt – og det har House Doctor sørget for, at det er.

Den smukke kombination af det tunge materiale, i brug til noget så ’let’ som lys, er en ret fantastisk ting, at have stående – og nu kan Du vælge imellem to typer stenmateriale i tre forskellige nuancer for, at opnå præcist det udtryk Du ønsker Dig. En elegant tilføjelse til hvilket som helst rum – og helt sikkert et samtaleemne næste gang, Du får gæster.

Design
House Doctor