Pipistrello Bordlampe Mørk Brun - Martinelli Luce

DKK 11.365,00
På lager om: 3-5 dage
Specifikationer
EAN:
8033383018517
Vægt:
10 kg
Højde:
660 mm - 860 mm
Ledning:
2450 mm
Materiale:
Stål
Lyskilde:
4 x 5,3W E14
Farve:
Mørk Brun
Ø (Diameter):
550 mm
Vægt:
10 kg
Tæthedsgrad:
IP 20
I 1965 skabte den kvindelige arkitekt og produktdesigner, Gae Aulenti, den elskede og kendte bordlampe-serie Pipistrello. Udover sine arkitektoniske værker, som f.eks. den berømte ombygning af Musée d’Orsay i Paris og Palazzo Grassi’s restauration i Venedig, har hun blandt andet designet for Louis Vuitton, Artemide og selvfølgelig Martinelli Luce.

Serien af bordlamper er, blandt andet, inspireret af et ubrudt fokus på funktion og naturens mange organiske udtryk. Skærmen har næsten karakter som en flagermus’ vinger - og heraf kommer navnet da også - som betyder ”flagermus” på italiensk.

Ligesom andre designere, i efterkrigstidens Europa, blev Gae Aulenti inspireret af den nye avantgardescene - Og lader også derfor seriens karakter have et, klart, eksperimenterende twist.

Konstruktionen af lamperne i serien, består blandt andet af en stander, lavet i lakeret metal og en teleskopstang lavet i rustfrit stål, der gør det let at justere lyskilden i højden. Tænd-/sluk-funktion er placeret på ledningen.

Oplev Italiensk elegance - og det fleksible lys - med Pipistrello.

Design
Gae Aulenti for Martinelli Luce