Pliverre Lysekrone - Le Klint

DKK 10.995,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Specifikationer
EAN:
5703387919211
Længde:
750 mm
Materiale:
Glas & Metal
Lyskilde:
Max 40W E14
Farve:
Opal
Ø (Diameter):
750 mm
I forbindelse med Le Klints 75 års jubilæum lancerede de lampeserien Pliverre, som består af en pendel, et pendelsæt, en lysekrone og en gulvlampe.

Designer Christian Troels har fundet inspiration til lampeserien i Le Klints DNA – de håndfoldede skærme. Pliverre er fransk, og betyder foldet glas.

Pliverre serien er i matteret opalglas. Referencen til Le Klints traditionelle skærme er helt tydelig. Det mundblæste glas afskærmer smukt lyskilden og udsender en masse lys. Den facetterede skærm er essensen i det nye design. Skærmene er skåret i 45 grader, et valg, som både giver lampen karakter samtidig med at det tilfører lyset en længere flade.

Det feminine glas er komplimenteret af det mere maskuline stel i sort. Et stel, der er industrielt og stringent og med synlige funktionelle detaljer. For at bløde det kontrastfyldte møde op mellem de hvide og sorte elementer har designer Christian Troels tilført designet detaljer med messing. På lysekronen markerer messingdetaljerne det punkt, hvor der er bevægelighed i designet.

Hæng den smukke og moderne lysekrone klassisk over spisebordet. Har du højt til loftet vil lysekronen desuden gør sig flot i loft til kip, eller i en hall.

Se hele den smukke Pliverre lampeserie Her

Design
Christian Troels for Le Klint