Pliverre Pendel - Le Klint

Før DKK 2.995,00
DKK 2.396,00
SparDKK 599,00
Varen er på lager
Specifikationer
EAN:
5703387919112
Bredde:
85-107 mm
Energiklasse
A++
Højde:
128-158 mm
Materiale:
Opalt Glas
Lyskilde:
Max 40W E14
Farve:
Sort
Ø (Diameter):
85 mm
Højde:
300 mm
I forbindelse med Le Klints 75 års jubilæum lancerede de lampeserien Pliverre, som består af en pendel, et pendelsæt, en lysekrone og en gulvlampe.

Designer Christian Troels har fundet inspiration til lampeserien i Le Klints DNA – de håndfoldede skærme. Pliverre er fransk, og betyder foldet glas.

Pliverre serien er i matteret opalglas. Referencen til Le Klints traditionelle skærme er helt tydelig. Det mundblæste glas afskærmer smukt lyskilden og udsender en masse lys. Den facetterede skærm er essensen i det nye design. Skærmene er skåret i 45 grader, et valg, som både giver lampen karakter samtidig med at det tilfører lyset en længere flade.

Det feminine glas er komplimenteret af det mere maskuline stel i sort. Et stel, der er industrielt og stringent og med synlige funktionelle detaljer. For at bløde det kontrastfyldte møde op mellem de hvide og sorte elementer har designer Christian Troels tilført designet afslutninger med messing. En detalje som visuelt gør pendlen slankere og længere. Resultatet er blevet et meget elegant udtryk.

Juster selv højden på Pliverre pendlen med den nye Cord Adjuster, som følger med til Pliverre pendlen. Cord Adjusteren tilfører desuden ledningen et nyt og aktivt udtryk.

Hæng Pliverre pendlen i en klynge i stuens hjørne, på lige række over spisebordet eller anvend den som lampe over arbejdspladsen i køkkenet.

Se hele den smukke Pliverre lampeserie Her

Design
Christian Troels for Le Klint