Precise Gulvlampe Messing Finish - House Doctor

DKK 2.000,00
20-08-2020
Specifikationer
EAN:
5707644523647
Materiale:
Messing & Jern
Lyskilde:
Max 6W E14 LED
Farve:
Messing
Højde:
1240 mm
Ledning:
3500 mm
Koncept
Precise Gulvlampe Messing Finish er bare én af de fantastiske medlemmer af den elegante Precise serie af lamper, fra det elskede designbrand House Doctor. En familie af lamper, der består af en bordlampe, en gulvlampe og to forskellige, men ligeså smukke, væglamper.

Alle medlemmer, af den elegante familie, bærer alle de samme designkarakteristika – og Precise Gulvlampe Messing Finish er absolut ingen undtagelse. Det fantastiske messingoverflade spiller fantastisk sammen med de skarpe og slanke linjer. Materialet bringer noget tyngde frem i udtrykket, som man ellers havde manglet – og så går det rigtigt fint i spænd, med den trend der er oppe i tiden, med gyldne metaller. Lyset er smukt og direkte – og som navnet antyder – præcist.

Precise Gulvlampe Messing Finish, er et fantastisk, lille stykke gylden lyskunst til dit hjem – En lampe der, både skulpturelt, men også rent lysmæssigt, vil tilføje positivt til din indretning - og vær ikke nervøs for den komplette udførsel i messing. Det elegante og slanke design i skøn forening med materialet gør, at udtrykket forbliver ’lige tilpas’.

Design
House Doctor