Precise Væglampe 21Cm Messing Finish - House Doctor

DKK 700,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Specifikationer
EAN:
5707644516663
Sokkel:
E14
Materiale:
Messing & Jern
Farve:
Messing
Længde:
210 mm
Ledning:
2500 mm
Koncept
Precise Væglampe 21Cm Messing Finish er bare én af de fantastiske medlemmer af den elegante Precise serie af lamper, fra det elskede designbrand House Doctor. En familie af lamper, der består af en bordlampe, en gulvlampe og to forskellige, men ligeså smukke, væglamper.

Alle medlemmer, af den elegante familie, bærer alle de samme designkarakteristika – og Precise Væglampe 21Cm Messing Finish er absolut ingen undtagelse. Det fantastiske messingoverflade spiller fantastisk sammen med de skarpe og slanke linjer. Materialet bringer noget tyngde frem i udtrykket, som man ellers havde manglet – og så går det rigtigt fint i spænd, med den trend der er oppe i tiden, med gyldne metaller. Lyset er smukt og direkte – og som navnet antyder – præcist.

Precise Væglampe 21Cm Messing Finish, er et fantastisk, lille stykke gylden lyskunst til dit hjem – En lampe der, både skulpturelt, men også rent lysmæssigt, vil tilføje positivt til din indretning - og vær ikke nervøs for den komplette udførsel i messing. Det elegante og slanke design i skøn forening med materialet gør, at udtrykket forbliver ’lige tilpas’.

Design
House Doctor