SackIt
Mærker

SackIt

Slæng dig i en dejlig blød og komfortabel sækkestol fra SACKIT. Her får du et produkt der forener design med funktionalitet. Du kan derfor både dekorere hjemmet med en moderne sækkestol og samtidig opnå den mest komfortable siddeposition: med en SACKIT sækkestol i dit hjem, vil der blive kamp om at sidde i den kvalitetsfulde sækkestol, hvori man nemt kan tilbringe mange timer.

Danske SACKIT leverer kvalitetsprodukter, hvor designet er moderne og gennemtænkt ned til mindste detalje. Sortimentet fra den danske designvirksomhed består blandt andet af de komfortable sækkestole, der er produceret i et slidstærkt materiale og fås til indendørs- og udendørsbrug. Herved kan du både tilbringe kvalitetstid i sækkestolen foran tv’et eller på terrassen på en solrig dag.

Løfter kvaliteten til nye standarder

Hos SACKIT skal møblerne ikke blot være dekorative – de skal bidrage til at sætte nye standarder for kvalitet. Derfor fokuseres der på hver en lille detalje, når der designes nye produkter til sortimentet. Hertil er sækkestolene ingen undtagelse. Her er der lagt fokus på valg af materiale, sytråd, lukninger og andre små detaljer, der tilsammen sikrer dig et kvalitetsprodukt, hvis du anskaffer dig en SACKIT sækkestol, der er designet til at give dig en komfort – uanset hvilken stilling du skulle ønske at placere dig i.

Tag et kig på vores håndplukkede udvalg af sækkestole, der byder på kvalitetsmodeller i forskellige farver. Her finder du både helfarvede sækkestole, og modeller der kombinerer farver. Uanset om du søger en neutral sækkestol, eller ønsker at sætte farve på din indretning, finder du en model, der vil passe ind i dit hjem. Lad dig derfor inspirere af vores udvalg og bestil en sækkestol, der vil skabe glæde for alle familiens medlemmer.

Søger du inspiration til din boligindretning, kan du gå på udkig i vores udvalg af møbler. Her finder du spændende møbler, der vil tilføje noget dekorativt til din indretning.

Åbningstider

Mandag 9.30 - 17.00
Tirsdag 9.30 - 17.00
Onsdag 9.30 - 17.00
Torsdag 9.30 - 17.00
Fredag 9.30 - 17.00
Lørdag 9.30 - 13.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
0