Scan Studio
Mærker

Scan Studio

Scan Studio har med sine 25 års erfaring med belysning tilegnet sig viden omkring både lys og design. Derfor lancerer Scan Studio nu en serie af smukke spots til både påbygning og indbygning. Serien af spots er elegante og giver samtidig et fantastisk lys. Disse Scan Studio spot er derfor et oplagt valg for både private og erhvervsdrivende i mange sammenhænge. Hvis du er på udkig efter high-end spotlamper, så gå på opdagelse i vores store udvalg af produkter fra Scan Studio. Vi er sikre på, at du finder noget du kan lide.


Scan Studio lamper hos Designlite.dk

Her hos Designlite.dk har vi masser af smukke lamper fra Scan Studio, både i vores webshop og i vores fysiske butik. Søger du en specifik model, som vi desværre ikke har på lager, eller har du bare en forestilling om, hvad du godt kunne tænke dig, så kontakt os endelig! Vores erfarne personale kan næsten med garanti finde frem til de perfekte Scan Studio spot til dig og efterfølgende bestille dem hjem. Hos designlite.dk er kunderne altid førsteprioritet, og derfor er det altafgørende for os, at vores kunder tilfredse - hver eneste gang! Derfor yder vi altid en ekstra god service, og hjælper dig med dit køb.

Hvis du bestiller dine nye Scan Studio lamper hos Designlite.dk, så kan du være helt tryg. Vi har over 35 års erfaring i branchen, og samtidig er vi godkendt af e-handelsfonden. Derudover giver vi selvfølgelig fuld garanti på hele vores sortiment. Hos Designlite.dk tilbyder vi også dag-til-dag levering for kun 29kr. Dog er fragten gratis på alle ordrer over 300kr.

Hvis du har spørgsmål angående vores produkter fra Scan Studio, så er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv en mail til os på info@designlite.dk eller ring på 97 42 04 76 – Vi vil altid hellere end gerne hjælpe dig!
Åbningstider

Support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Butik Holstebro:
Mandag-fredag 9.30 - 17.00
Lørdag 9.30 - 13.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite APS   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
0