Scan Style

Scan Style

Børneværelset skal være sødt indrettet, så det danner et hyggeligt rum, hvor børn får lyst til at tilbringe mange god stunder. Om aftenen er det især vigtigt, at værelset indeholder lys, der giver en tryg og rolig belysning, så børnene tør falde til ro på deres eget værelse.

Hos SCAN STYLE er barnet i fokus, når der designes søde børnelamper, der med et sødt design og rolig belysning, gør det hyggeligt at falde i søvn på børneværelset. De søde lamper designes som bamser, der med lys i sit skjold skaber en hyggelig stjernehimmel. Stjernehimlen beroliger børnene ved at danne en tryg belysning, der omdanner børneværelset til et hyggeligt rum, hvor man kan ligge og tælle stjernerne i loftet.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Hyggelig og farverig belysning til børneværelset

Her på siden finder du et håndplukket udvalg af søde SCAN STYLE lamper, der blandt andet byder på en skildpadde og mariehøne. Lamperne kan lyse i forskellige farver – og så er de bløde at ligge med. Derfor kan SCAN STYLES lamper ligeledes anvendes som krammedyr, når barnet skal sove.

Gå derfor på udkig i vores fine udvalg og bestil en SCAN STYLE lampe, der vil glæd dit barn. Mangler du hyggelig belysning til hjemmets øvrige rum, kan du finde inspiration i vores mange mærker, der byder på klassiske og moderne modeller til hjemmets mange rum.

Top kategorier
Top designere
Top brands

Åbningstider


Support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Butik Holstebro:
Mandag-fredag 9.30 - 17.00
Lørdag 9.30 - 13.00

Kundeservice


Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
0