Seed Design
Type
5 stk
2 stk
2 stk
4 stk
13 stk
10 stk
Farver
1 stk
5 stk
3 stk
6 stk

Seed Design

Hos Seeddesign er det simple design i fokus. Alt overflødigt skrælles af til fordel for det enkle, simple og æstetiske udtryk, der tilfører noget minimalistisk og stilfuldt til hjemmet. Herigennem formår Seeddesign at levere lamper i tidløse designs, der skaber glæde i hjemmet gennem mange år. Med en Seeddesign lampe får du en smuk og æstetisk lampe, der matcher dekorativt ind i din stil og an tilføjes mange forskellige stilarter. Lad dig derfor inspirere af vores håndplukkede udvalg af Seeddesign lamper, der dyrker det enkle og simple udtryk i neutrale farver. Her finder du nemt en lampe, der vil dekorere i dit hjem.    

Simple men effektive lamper


Seeddesigns lamper er designet til at skulle fungere - og gerne i mange mange år. Med en lampe fra mærket får du god kvalitet til en god pris. Lamperne holder godt og designet er funktionelt. Flere af Seeddesigns lamper er ligeledes designet i tråd med tidens trends og i flere farver.

Fokus serien - hér findes alle typer lamper fra bordlamper til de populære pendler


Det er seeddesign der har designet og produceret de populære fokus lamper. I serien findes alt fra gulvlamper og væglamper til den populære pendel . Pendlen findes i fire forskellige farver. Sort, grå, hvid og kobber. Den findes også i forskellige størrelser. Hæng flere over køkkenbordet for et godt arbejdslys eller hæng den i gangen og byd dine gæster velkommen med moderne og funktionel belysning.
Top kategorier
Top designere
Top brands

Åbningstider


Support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Butik Holstebro:
Mandag-fredag 9.30 - 17.00
Lørdag 9.30 - 13.00

Kundeservice


Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller lampe, kan du kontakte os på:

info@designlite.dk
+45 9742 0476

Designlite   |   Jeppe Schous Gade 9   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 97420476   |   info@designlite.dk
0