Shade

Med fokus på funktionalitet og alsidig belysning, har den danske virksomhed Shade, skabt en serie af belysning, der kan indstilles fuldstændig efter egne ønsker og behov. De innovative lamper var tidligere kendt under navnet The Orb, men har skiftet navn til ØS1, som refererer til lampens designer Øivind Slaatto. Hele deres kollektion er en kombination af skandinavisk design og nyeste LED teknologi. Lampen kommer i mange varianter, som er forskellige kombinationer af messing, hvid og sort pulverlakering. En tekstilledning i sort eller hvid, fuldender det eksklusive look.
Viser 2 ud af 2 produkter
Ved hjælp af Better Light appen, har man fuld kontrol over hvor kraftigt lyset skal være, hvilken retning man ønsker lyset og så kan man vælge mellem 16 millioner farvenuancer. Målet er at skabe den bedst mulige belysning i hverdagen; Læsning, arbejde, afslapning, madlavning og hygge med venner og familie osv. Selv kalder de det ”Better Light – Better Living”

I Danmark har vi en lang og stolt tradition indenfor design og optimering af belysning i hjemmet. Årsagen ligger muligvis i, at vi har færre timer med dagslys i forhold til mange andre lande. Kombineret med den nyeste teknologi, har Shade taget traditionen til sig, når de bestræber dig på at skabe alsidig og fleksibel belysning.

De arbejder efter filosofien om, at lade sig inspirere af solens naturlige cyklus og søger efter det oplagte i stedet for det suspekte. Med en ØS1 pendel, bord-, gulv- og væglampe har man muligheden for at indstille lyset, så den følger solens cyklus – starte dagen op med et blødt lys, der langsomt øges i styrke, som en solopgang og omvendt ved solnedgangen.

”Det mest intelligente ville være at man står op og går i sen med solen. Men det kan ikke lade sig gøre i en moderne verden, så derfor har vi lavet Shade ØS1, der kan efterligne denne cyklus” – Designeren, Øivind Slatto.