Shapes

Shapes er en tysk virksomhed som har fokus på det skandinaviske udtryk i deres design. Principperne bag virksomheden Shapes er smukt design i lyse farver - lamper med ukomplicerede funktioner og helt rene linjer.
Med den smukke lampeserie Summera har Shapes lanceret deres egen lampeserie, og er ikke blot agent for andre kendte mærker.
Shapes kan i den grad stå på egne ben – Summera vandt den tyske designpris i 2017.
Se udvalget af lamper fra Shapes herunder.

Lamper inspireret af Skandinavien - produceret i Tyskland


Pendlerne fra Shapes er inspireret af traditionelt nordisk design og er tilføjet tysk præcision. De er produceret i aluminium og på grund af sit enkle design skinner lampernes gode kvalitet igennem. Designet har et klart fokus på funktion, men du har alligevel mulighed for selv at skræddersy lamperne efter din personlige stil ved hjælp af de mange muligheder for at vælge farver indvendigt og udvendigt.

Summera - belysning til ethvert miljø


Shades summera-kollektion er designet af Phoenix design og vandt i 2017 den tyske designpris. Lamperne vandt blandt andet fordi de er meget anvendelige og stadig gør et indtryk. De stjæler ikke opmærksomheden fra det vigtigste - den gode atmosfære. De bidrager til den. De er godt design når det er bedst!
Pendlernes lys passer til alle miljøer hvor atmosfæren skal være varm og imødekommende. Takket være lampernes inderste belægning lyser de blidt ud i rummet. Vælg en lampe med guldbelægning inderst for et lys der minder som en smuk solnedgang.