Silvia Mini Create Extra Blade - Umage

DKK 149,00
Bestil før kl. 14:00, sendes i dag (hverdage)
Specifikationer
EAN:
5710302040646
Materiale:
Watercolour paper
Ø (Diameter):
320 mm
Højde:
245 mm
Koncept
OBS - Dette er blot ekstra blade til Silvia Mini Create - og ikke en komplet lampe eller skærm.

Den fantastiske Silvia Mini skærm er nu ankommet i en udgave, som du selv kan farvelægge og designe, præcis som Du ønsker det. Den er konstrueret i hvidt akvarelpapir, så nu er den pludselig ikke bare er en skærm, men et lærred. Et lærred, hvor du kan udfolde dine kreative evner - og få præcis det udtryk Du har led efter. Du kan male, tegne eller udskrive dit favoritmønster på den - og Du kan bruge alt fra vandbaserede tusser til akryl- eller sprøjtemaling.

For, at binde en smuk sløjfe på hele herligheden, kan Du endda downloade diverse designmønstre på Umages hjemmeside, som derefter kan udskrives og tilføjes skærmen. Du finder dem her

Sammensæt selv din lampe, helt som du har lyst ved enten at købe enten et pendelophæng, et bordstativ eller gulvstativ - plus en løs skærm. Alle standerdele kan fås både i sort og hvid. Du kan finde tilbehøret her og du kan på den måde få præcist den lampe du ønsker.

Bemærk! Hvis produktets værdi er forringet, dvs. hvis varen har været samlet eller taget i brug, kan den ikke returneres!


Design
Umage