Soleil Pendel M Thunder Sky - Le Klint

Før DKK 7.995,00
DKK 6.395,00
SparDKK 1.600,00
Varen er på lager
Specifikationer
Dæmpbar:
Nej
EAN:
5703387198036
Farve:
Thunder Sky
Vægt:
2,2 kg
Energiklasse
A
Materiale:
Plast
Ø (Diameter):
500 mm
Højde:
60 mm
Ledning:
3000 mm
Lyskilde:
LED
Koncept
Soleil Pendel M Thunder Sky forener LE KLINTs klassiske plisseer med et moderne og stilfuldt udtryk. Den cirkelrunde pendel oplyses af det indbyggede LED og spredere lyset som en sol – heraf også navnet ’Soleil’, som er det franske ord for ’sol. Lampens slanke form er anvendeligt, både over spisebordet i hjemmet, i mødelokalet eller på restauranten. Den plisserede skærm sikrer at lyset ikke blænder, når den lyser op omkring samlingsstedet.

Lampen fås i flere forskellige versioner; vælg mellem tre forskellige finish, kombineret med enten lys eller røget eg. Lampen fås desuden med en plisseret skærm i enten plast eller papir, mens du også kan vælge om pendlen skal være med eller uden indbygget CASAMBI dæmper.

OBS!Lampen har en indbygget driver, der er skjult i lampens ophæng/baldakin. Det er derfor ikke muligt at montere lampen uden ophæng/baldakin, da den ikke fungerer uden driveren. Har du spørgsmål til montering af lampen, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Se hele udvalget af Soleil Pendler her.

Design
Philips Bro Ludvigsen for LE KLINT