Solo 3 Round LED Loftlampe 300K Sort/Hvid - LIGHT-POINT

DKK 2.295,00
På lager
Specifikationer
Levetid:
50.000 Timer
Dæmpbar:
Ja
CRI:
>90
EAN:
5711389590260
Garanti
7 År
Materiale:
Aluminium & Glas
Lyskilde:
15W LED - 1350 Lumen - 3000k
Farve:
Sort/Hvid
Højde:
120 mm
Bredde:
120 mm
Tæthedsgrad:
IP 54
Koncept
Solo 3 Round LED Loftlampe Sort/Hvid er en af de superlækre påbygningsspots i Solo serien, fra en absolut verdensmester i spots og solidt konstrueret belysning – Light-Point.

Light-Point har i mange år lavet utroligt velkonstruerede - og smukke - påbygningsspots, i en kvalitet, til prisen, der næsten ikke er matchet andre steder – og Solo 3 Round LED Loftlampe Sort/Hvid er absolut ingen undtagelse. De smukke spots i serien, falder alle nemt ind i stort set alle indretninger og er samtidig en fryd for øjet, hvis øjet tilfældigvis skulle falde på dem.

Påbygningsspots er, i sin natur, ikke udtænkt til, at blive beskuet som andre lampetyper – en stor del af øvelsen i, at lave et godt spot er, at holde det delvist neutralt, så fokus forbliver på det praktiske og gode lys, og ikke nødvendigvis kilden til samme. Light-Point har, selvfølgelig, holdt sig til formlen, men har også sørget for, at spottet kan klare en visuel inspektion af interesserede gæster, hvis situationen skulle byde sig til. Et gennemført spot, i en gennemført serie – Nemt valg, når spottet skal være lidt ekstra lækkert.

OBS! Lampens indbyggede LED er testet med en Fuga® LED-S 120 VA lysdæmper, så du trykt kan anvende lampen med en LED-lysdæmper.

Design
Light-Point