Solo Round LED Påbygningsspot - Light-Point

DKK 1.495,00
Vælg variant for lagerstatus
Specifikationer
Info
IP54
EAN:
5711389589905, 5711389589912
Watt
6W LED - Indbygget
Diameter
8 cm
Højde
8 cm
Koncept
Solo Round LED Påbygningsspot er en af de superlækre påbygningsspots i Solo serien, fra en absolut verdensmester i spots og solidt konstrueret belysning – Light-Point.

Light-Point har i mange år lavet utroligt velkonstruerede - og smukke - påbygningsspots, i en kvalitet, til prisen, der næsten ikke er matchet andre steder – og Solo Round LED Påbygningsspot er absolut ingen undtagelse. De smukke spots i serien, falder alle nemt ind i stort set alle indretninger og er samtidig en fryd for øjet, hvis øjet tilfældigvis skulle falde på dem.

Påbygningsspots er, i sin natur, ikke udtænkt til, at blive beskuet som andre lampetyper – en stor del af øvelsen i, at lave et godt spot er, at holde det delvist neutralt, så fokus forbliver på det praktiske og gode lys, og ikke nødvendigvis kilden til samme. Light-Point har, selvfølgelig, holdt sig til formlen, men har også sørget for, at spottet kan klare en visuel inspektion af interesserede gæster, hvis situationen skulle byde sig til. Et gennemført spot, i en gennemført serie – Nemt valg, når spottet skal være lidt ekstra lækkert.

OBS! Lampens indbyggede LED er testet med en Fuga® LED-S 120 VA lysdæmper, så du trygt kan anvende lampen med en LED-lysdæmper.

Design
Light-Point