SpaceB Gulvlampe Sort - Nordlux

DKK 2.399,95
28-10-2021
Specifikationer
Levetid:
20.000 Timer
Dæmpbar:
Ja
CRI:
80
EAN:
5701581395688
Højde:
1276 mm
Materiale:
Aluminium & Plast
Lyskilde:
22W LED - 1645 Lumen - 3000k
Farve:
Sort
Fod:
Ø 150 mm
Ledning:
2500 mm
Tæthedsgrad:
IP 20
Koncept
SpaceB Gulvlampe Sort er en del, af den nye fantastiske SpaceB serie. En superskøn serie af lamper, bestående af en gulvlampe og en pendel. Begge typer fås i en flot sort, eller stilren hvid farve - fra Bønnelycke mdd og Nordlux.

Både gulvlamperne og pendlerne bærer samme smukke designvalg og elementer. En skøn og slank lampe, med indbygget LED lyskilde, der giver et utroligt smukt og jævnt lys. Både lysfald og skyggefald, bærer en stor del af lampens udtryk - og med en karakteristisk aflang lyskilde, leger designeren med skyggerne der i sig selv, sørger for en god portion af lampens karakter.

I tråd med tiden, er SpaceB Gulvlampe Sort selvfølgelig udstyret med moderne bekvemmeligheder – Du har nemlig tre forskellige indstillinger til både lysstyrke (Lumen) og farvetemperatur (Kelvin grad), uafhængig af hinanden. På den måde har Du stor indflydelse på lyset og har mulighed for, at indstille det nøjagtigt som Du ønsker.
Vær opmærksom på, at SpaceB Gulvlampe Sort allerede har en indbygget lysdæmper, på siden af lampen – og det kan derfor ikke anbefales, at slutte din nye lampe til en allerede eksisterende lysdæmper. Man vil oftest opleve, at disse to ting ikke er kompatible – og kan bl.a. resultere i brummen, støj og blink.

Bønnelycke mdd og Nordlux har med SpaceB Gulvlampe Sort formået at tage et modigt greb på formgivning, uden at det blev for aggressivt for slutbrugeren. Nordlux da også modtaget den fornemme ”RedDot Award” for lampen - da der er bred enighed om, at det er en solid designklassiker vi har fat i her.

Design
Bønnelycke mdd for Nordlux