Spyd til Shot udendørslampe Cool Brown - IP44.de

Før DKK 675,00
DKK 574,00
SparDKK 101,00
På lager om: 3-5 dage
Specifikationer
EAN:
8200900090218
Materiale:
Aluminium
Farve:
Brun
Ø (Diameter):
130 mm
Højde:
350 mm
Dybde:
50 mm
Koncept
OBS - Dette er et Spyd til Shot udendørslampe Cool Brown – og ikke en komplet lampe.

Shot er en af de mange fede udendørslamper, fra det anerkendte tyske udendørsbelysningsbrand IP44.de. En brand der virkelig formår, at lave fede udendørslamper, der både holder på baggrund af deres tyske kvalitet, men selvfølgelig også på baggrund af det skønne design, der let falder ind i udendørsomgivelserne uden at være kedelig og anonym.

Den intelligente Shot Serie af lamper, er en absolut éner af en serie. Hele menageriet sidder inde i det kuglerunde lampehoved, der frit kan positioneres på den medfølgende holder. På den måde kan Du udnytte alle vinkler og udforske et utal af belysningsmuligheder - og få præcist det ud af lyset som Du ønsker.

Du har tre forskellige muligheder for, at placere din Shot lampe. Enten helt neutralt, nede ved jorden, på en fin base – Du kan også vælge den smarte vægholder, eller det fede havespyd – uanset hvilken Du vælger, vil lampehovedet være fuldt justerbart.

Man siger, at det simple, som regel, er svært – Men med Shot har IP44.de et modargument til den teori – man må sige, at det ser legende let ud, når de designer udendørslamper. Men hvor andre har fejlet før, har IP44 formået, at ramme de takter der er mange der har sukket efter.


Design
IP44.de