Tense Pendel Ø1200 - New Works

DKK 4.495,00
Varen er på lager
Specifikationer
Dæmpbar:
Ja
EAN:
5712826212202
Materiale:
Tyvek membrane
Lyskilde:
11W LED - 2700k
Farve:
Hvid
Ø (Diameter):
1200 mm
Højde:
150 mm
Ledning:
5000 mm
Tæthedsgrad:
IP 20
Koncept
Tense Pendel Ø1200 er et fremragende eksempel på New Works utraditionelle, men modige metoder og tilgang til belysnings design. Med Tense pendel udfordres den skandinaviske designtradition og noget nyt bliver tilført.

Med lampens facon og materiale ledes tankerne hen på en stor blød sky. Overfladen er nemlig fremstillet i et materiale, der i sin farve og struktur, minder om et stykke hvidt papir. I virkeligheden er det det innovative materiale; Tyvek, som er både blødt og holdbart, samt 100 % genanvendeligt. Det smarte ved materialet er i særdeleshed dets fleksibilitet, som giver det mulighed for at fremhæve pendlens buede facon omkring en slank ramme.

Lampen har et svævende let udtryk og er utrolig elegant som lampe over spisebordet, men også oplagt som stemningsskabende belysning i soveværelset eller på børneværelset. Pendlen er med integreret LED-lys og spreder et blødt, diffust lys ud i omgivelserne.
Med to forskellige størrelser tilgængelig af lampen er det muligt at finde netop den, som passer bedst ind i rummet hjemme hos dig. Vælg mellem en diameter på 90 og 120 centimeter. Se begge versioner Her

Design
Panter & Tourron for New Works