Texa

Den svenske lampeproducent Texa Design har eksisteret siden 1953. I begyndelsen specialiserede mærket sig i at producere reservedele til lamper. Nu både designer og producerer virksomheden hele lamper til gode priser. Mærket fokuserer på funktion og kvalitet. Det betyder at deres lamper er funktionelle og anvendelige – og i en kvalitet der holder til hverdagen. Samtidig får du med mange af Texa Designs lamper tidssvarende belysning. Flere af deres lamper har indbygget LED og giver derfor et godt lys som ligeledes er strømbesparende. Afbryderkontakten findes ofte også indbygget i selve lampen og giver derved en skjult - men også nem betjening - af lyset.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Texa design er lig med kvalitetslamper

I sortimentet findes alt fra bord- og gulvlamper til væglamper samt pendler. Alle i en fremragende kvalitet som holder i mange år.

Med over 50 års erfaring indenfor design og produktion af belysning er det svenske mærke garant for kvalitetslamper. Virksomhedens mangeårige erfaring betyder også at produktionskapaciteten er stor og de skaber derfor en lang række af forskellige lamper – alle typer og former samt i alverdens forskellige designs. Hos Texa Design finder du belysning til ethvert behov og for enhver smag. Uanset hvilken type lampe og hvilket design du vælger, er du med den svenske producent sikret god kvalitet til en god pris.

Nordisk design


De svenske rødder fornægter sig heller ikke i designet. Selvom mærket skaber mange – og meget forskellige – lamper, ses de nordiske designtraditioner for simple, anvendelige og holdbare kvalitetsprodukter tydeligt. Designet er præget af enkle former uden meget detaljering. Oplev de flotte og nordiske lamper fra svenske Texa Design hos Designlite.